Recensies Timmerclub-activiteiten

kinderfeestjes timmeren

Recensie - Kinderfeestjes & Particulieren

“Dag Jan Willem, Wij kijken terug op een zeer geslaagd Schatkist- timmerfeestje!!! De kids hebben het allemaal erg leuk gevonden!!! Ook de ouders waren erg onder de indruk van het resultaat (hadden niet dit professionele eindproduct verwacht!). Ik hoorde vanochtend op school dat de kinderen thuis uitgebreid hebben verteld wat ze allemaal hebben gedaan en er met veel plezier aan gewerkt hebben!
Dank voor je medewerking en graag tot een volgende gelegenheid!”


Hartelijke groeten
Marcel & Meta


Recensie - BSO workshop Vogelhuisjes timmeren

bso vogelhuisjes timmeren

“Afgelopen dinsdag 3 januari zijn we met 16 enthousiaste kinderen van B4Kids Runners uit Voorburg naar de Timmerclub in Rijswijk geweest om daar vogelhuisjes te bouwen. Nadat we de regen hadden getrotseerd kwamen we in de grote hal van de timmerclub aan waar we vriendelijk werden ontvangen door Jan-Willem en stagiair Bryan. Na een interessante uitleg over verschillende vogels en hun huisjes zijn de kinderen aan de slag gegaan. Met hamers, spijkers en ander gereedschap hebben de kinderen met veel plezier hun bouwpakket in elkaar gezet. Met tussendoor een heerlijke beker warme chocolademelk hebben de kinderen een gezellige en leerzame middag gehad. Binnenkort kunnen de vogeltjes in Voorburg zich nestelen in hun prachtige vogelpaleis!”

Groetjes - Team Runners.


Contact:

Mail of bel ons voor overleg en uw offerte op maat: E-mail: jwpretera@gmail.com / T : 06-19632916 / Jan Willem ReteraDe Timmerclub.nl is een initiatief van:

Retera Projecten / Sociaal-Maatschappelijke Onderneming

Voor meer informatie:
Jan Willem Retera
T: 06-19632916
E: jwpretera@gmail.com